Barry Eisler – Opgejaagd

Barry Eisler – Opgejaagd

Tags:

 

OpgejaagdKennis is macht. En zij weten alles…

NSA-directeur Theodore Anders weet dat onbeperkte controle de enige manier is om de VS veilig te houden: elk telefoontje, elke e-mail en elk bericht op internet wordt door zijn programma God’s Eye verzameld. Niets en niemand ter wereld kan meer aan de aandacht van ‘het oog dat nooit knippert’ ontsnappen.

Als NSA-spion Evelyn Gallagher de schokkende ontdekking doet dat dit programma te maken heeft met de dubieuze dood van een stel journalisten en klokkenluiders, wordt ze algauw zelf het doelwit van twee huurmoordenaars.

Ben jij op zoek naar een recensie van Opgejaagd door Barry Eisler? Ze staan hier voor je op een rij!

bolbanner2

Recensie over Opgejaagd op Lekker Lezen; ****½

Opgejaagd” is oppervlakkig gelezen een lekker spannende spionageroman. Ik heb het echter vooral ervaren als een enorm beklemmende, beangstigende, aanklacht tegen wat er gebeurt. Hoe Eisler omschrijft wat de Amerikaanse geheime diensten allemaal kunnen en doen komt enorm dichtbij.

Recensie over Opgejaagd op Hebban; ***

Opgejaagd is vooral een harde spionageroman, waarin naar hartenlust bedrogen en gemanipuleerd wordt en veelvuldig valse informatie wordt verspreid. Voor de lezer die zich afvraagt of de NSA werkelijk in staat is om de hele wereld te controleren zoals Eisler dat optekent in Opgejaagd, heeft hij een nawoord geschreven.

Heb jij Opgejaagd door Barry Eisler gelezen? Laat nu jouw beoordeling achter!

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pin It on Pinterest

Share This

Wil jij niets missen?

Wil je een seintje ontvangen zodra de bestseller top 10 online staat en verrast worden met waanzinnige boekentips?

 

Je bent succesvol aangemeld!